Cautare

1159 de rezultate pentru "stiri cu carausi de droguri" (7.19 secunde)
De la 1 iulie a fost introdus CAS pentru drepturile de autor, adica o taxare suplimentara a veniturilor jurnalistilor. ... In cazul nostru, fiind o institutie de anumit tip, zona aceasta legata de drepturile de autor nu e foarte mare.
Presedintele Sab Miller, Gary Whitlie, a declarat ca vor fi mentinuti circa 150 de angajati din cei 300, care vor continua sa lucreze, iar restul isi vor pierde locurile de munca, informeaza Stiri de Cluj.
Guvernatorul Bancii Nationale a Romaniei, Mugur Isarescu, a declarat joi ca nu exista pericolul ca platile externe ale Romaniei sa fie oprite, asa cum a lasat de inteles directorul FMI, Dominique Strauss-Kahn. ... Eu nu contest valoarea acestei stiri si nu as vrea sa fac un caz din ea.
Eliminarea emisiunii Ora de foc de la Realitatea TV l-a nemultumit pe Sorin Ovidiu Vantu, patronul postului de stiri. La o zi dupa ce jurnalistii Oana Stancu si Adrian Ursu au demisionat de la Realitatea, Vintu arata cu degetul catre Sebastian Ghita (foto):
Care va sa zica avem una bucata post de televiziune de stiri. Care apartine unui mogul media (vorba vine!) cam dus cu pluta. Ca SOV nu e tocmai un exemplu de sanatate mintala. ... Si-a format o vasta retea de sprijin, nu doar in politica, ci si in institutiile statului.
Antena 3 a sarbatorit duminica 6 ani de existenta prin rezistenta, varsta pe care o implineste pe 27 iunie. O zi pe care televiziunea a sarbatorit-o alaturi de telespectatorii ei.
5 stiri business pe care nu trebuie sa le ratezi Cele mai ieftine credite din istoria programului Prima Casa, despre autostrada Transilvania si nu numai si topul celor mai lichide companii listate din regiune.
Cristian Hostiuc) Pe 17 noiembrie 1998 a aparut primul numar din Ziarul Financiar, o publicatie prin care Adrian Sarbu, proprietarul ei, spera sa dea o voce business-ului din Romania care incerca sa-si faca loc intr-o economie dominata de stat, de neincrederea in viitor si in propria sansa.
Va propunem o scurta trecere in revista a comentariilor din editiile de astazi...
Consumati zilnic fructe si legume E o recomandare pe care, grijulii, televiziunile mi-o fac zilnic, indemnate de specialistii in integritatea colonului, de la CNA. Mesajul e, de bunaseama, grav, altfel n-ar fi repetat cu asa insistenta, de dimineata pana seara, pe toate canalele de televiziune.
O stire din Romania libera despre seful Romsilva, judecat pentru jaf de 303 milioane euro, mii de distribuiri pe Facebook / paginademedia.ro Un articol publicat de Romania libera despre seful Romsilva care este judecat pentru un jaf de 303 milioane de euro a fost cel mai distribuit material pe Facebook, pe ziua de ieri.
Schimbarea, controversata in randul utilizatorilor site-ului, a generat un plus de trafic datorita noii orientari a acestei publicatii online.
Softpedia.com, aflat in al patrulea an de existenta, este unul din primele 10 site-uri din punct de vedere al numarului de utilizatori de Internet din Romania.
Rompetrol Downstream, divizia de retail a Grupului Rompetrol, in parteneriat cu Romtelecom au lansat cea mai mare retea de internet wireless intr-un lant de benzinarii din tara, clientii avand acum posibilitatea in mod gratuit sa-si verifice email-ul, sa afle ultimele stiri sau sa consulte starea meteo si informațiile din trafic.
este activ la adresa http://ro.yahoo.com/, iar mail-ul de Yahoo! ... Versiunea romaneasca este una light, cu mult mai putin continut decat versiunile din tarile mari. ... Romania se vorbeste de mult timp, insa din cauza crizei si a altor factori a fost amanata aproximativ doi ani.
Zece ponturi pentru elevi De la cunoscutul Google Translate si pana la crearea de site-uri web pentru proiectele cu colegii, elevii isi pot usura procesul de invatare daca stiu bine sa foloseasca motorul de cautare. Elevii au revenit pe bancile scolii dupa vacanta de vara.
Ceea ce incepeam prin 2006 sub numele de E-Utile si definitivat ulterior ca Arena IT, pe 6 ianuarie 2007, implineste astazi zece ani frumosi de existenta. Cu ocazia asta vrem sa discutam mai multe cu voi si, la final, o sa va spunem ca va asteapta o mare surpriza.
Pe langa aceasta, vizitatorii vor fi intampinati cu expozitia temporara de sculptura in piatra "Mari Adormite- pietre, fosile, arta". Mircea Tocaci, artist plastic, alaturi de Muzeul National de Geologie, propune o fabuloasa incursiune in depozitele marine de varsta cretacica de pe Valea Teleajenului.
te duci, repede, te uiti in viteza, consumi stiri, cateva date repede, dar nu e totuna cu un pranz temeinic la restaurant sau acasa. Din cate-am vazut, si in Occident incepe sa creasca interesul pentru saptamanale, pentru ca internetul nu poate, totusi, sa asigure nevoia de a citi.
Am uitat sa facem presa dupa televizor si dupa agentiile de stiri, iar agenda noastra zilnica nu mai e facuta de politicieni sau de faptul divers. Am renuntat sa mai cautam haotic intamplari, sa colectionam stiri, sa le cautam in coarne politicienilor sau vedetutelor vremelnice.
google-analytics.com